Review: Alverde SOS Serum против пъпки с хума

Здравейте!

В днешния много успешен за мен ден (Вече съм горд собственик на шофьорска книжка!) съм ви приготвила ново ревю на един изненадващо добър серум против пъпки от Alverde. Аз деля проблемите с кожата / разбирайте пъпки, на два вида- такива, които им действа само Acne Out и всички останали. За всички останали обикновено използвам или масло от чаено дърво, или точно такъв крем/ серум срещу пъпки.


Формулата му е кремообразна. Консистенцията е между крем и лек гел, определено не е серум. Ароматът е характерен за серията Clear на Alverde, леко сладък. Тук обикновено казвам, че няма цвят, но за разлика от повечето продукти на Alverde този има цвят, заради високото съдържание на хума.

Няма никакво покритие, но леко намалява зачервяването. Не попива в кожата, а остава отгоре, за това го използвам предимно вечер. Нанася се само върху проблемната зона с леки потупващи движения.

Ефектът при мен е видим, след 2-3 нанасяния засегнатото място е видимо успокоено, зачервяването е намаляло и помага за по-бързо заздравяване на кожата. Трябва да се има предвид, че SOS серумът е подходящ за единични пъпки, но ефектът върху акнеичните пъпки е минимален, за тях знаете, че използвам Acne Out.


Съдържа масло от ряпа, масло от кайсиеви костилки, екстракт от чаено дърво, екстракт от лимон, екстракт от боровинка, масло от портокал, екстракт от захарна тръстика и от кленово дърво. Също така слънчогледово масло, цинк и натриев хипохлорид. Има и глицерин, алкохол и най-важното хума. Има два ароматизатора и четири оцветителя.


Като заключение ще кажа, че останах приятно изненадана от SOS серума, бях скептична за Clear серията, но в последните няколко месеца пробвах доста продукти от нея и за сега съм доволна, скоро ще има и ревю за гела и тоника с хума. Това е още един от HOT продуктите на Alverde!

Alverde SOS Serum против пъпки с хума- 15 мл. цена: 5-6 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

7 коментара

  1. Аз ползвам ексфолиращата маска и измиващия крем от серията и съм доста доволна :) ще се огледам и за това :)

    ОтговорИзтриване
  2. Хвърлила съм му око . Сега използвам Effaclar Duo , но нещо не съм чак толкова доволна,колкото от предишния.Нямам търпение да го изхабя и да пробвам този:)

    ОтговорИзтриване
  3. Май ще го пробвам, от известно време се оглеждам за такъв спот-продукт за пъпчици.
    И честита книжка, безаварийно каране! :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря Ванче ❤
    Надявам се и на вас да ви допадне серума! :)

    ОтговорИзтриване
  5. В момента ползвам един коректор против пъпки и съм очарована просто...При мен излизат от т.нар."вътрешни" пъпки. Та, коректорът е на Амрита - коректор против акне се води. Има видим ефект още след няколко часа. Ползва се предимно вечер, защото е бяло, но ако през деня сте си вкъщи, може и да си ходите така :) Много съм доволна! Цената е много ниска - 2,40лв. От аптека се купува.

    ОтговорИзтриване
  6. Леле.. звучи чудесно, ще го потърся! :):):)

    ОтговорИзтриване