New in My Winter Bag / 2014

Здравейте!

 Миналата година по това време (общо взето) ви споделих клип с какво има в чантата ми, нещата не са се променили много, много, но козметиката винаги се сменя, за това правя един бърз update за новия сезон!


В чантата има доста неща на български марки, които харесвам, започвам с Nature of AGIVA, марката е варненска и е една сред любимите ми тази година. Розовата колекция, както аз я наричам- серията с рози, сухи и мокри кърпички, лека аромат на рози, мокрите кърпички почистват чудесно и аз ги използвам за страшно много неща.

Още нещо с рози, върнах се отново към дезинфектанта за ръце на Refan, изпробвах доста различни марки през тази година, но накрая пак се върнах към Refan. Оказа се, че нямат еквивалент за мен на пазара. Има около 5-6 различни аромата, този с роза не ми е най-любимият, но за 1,50 лв. не мога изобщо да се оплаквам.

През лятото от чантата ми не излизаше голямата бутилка на термалната вода на Avene, сега е ред на малката, изключително сладка е, много удобна за пътуване и разнасяне в чанта.

В момента използвам крем-гел за ръце от SNB, консистенцията е точно такава, каквато се очаква. Попива мигновено, оставя кожата мека и хидратирана. Има много свеж аромат на гуава, които е сравнително траен. Като недостатък ще кажа, че има парабени в съдържанието.

Следва още нещо от SNB- юбилейният им парфюм по случай 20 години, в много сладка малка опаковка. Ароматът е траен, много приятен, но за съжаление е невъзможно да ви го опиша. Нося го в чантата си, точно заради трайността и малката опаковка, защото често се случва сутрин да забравя парфюма.

Може би най-любимото ми ново нещо в чантата е пудрата от Bourjois Healthy Balance, тя би трябвало да матира кожата, без да я изсушава, което е важно най-вече в сухото зимно време. Освен това опаковката е супер travel friendly, тънка е и има огледало. Скоро ще може да я видите в действие в YouTube.

Хубаво е, че имам само два балсама, един с цвят от Nivea с уникален аромат на праскова, другият е обикновен балсам, хидратиращ и подхранващ от Alverde с невен, има лек аромат и няма цвят.

А какво се промени във вашата чанта?

Love,
Snejana

You May Also Like

4 коментара

  1. Много хубава снимка! Този пост ме подсети, че трябва пак да си купя дезинфектанта на Refan. Пробвай - I love you, на мен ми е любим. А, балсамчето на Nivea има страхотен аромат :))

    ОтговорИзтриване
  2. О.. много благодаря, не съм го пробвала, до тези, които съм имала това с пасифлората ми е любимо, но задължително ще пробвам i love you :):):)

    ОтговорИзтриване
  3. Снежи, пудрата на Bourjois има ли гъбичка или си носиш четка, за да я ползваш? В Lilly не можаха да ми отговорят даже дали има огледало и затова си взех на Maybelline, но тази все още ми се иска да я пробвам. Много хубава снимка :)

    ОтговорИзтриване
  4. Не, няма. Доста е тъничка кутийката и няма място, но пък има огледало. Аз си нося отделно четка за пудра с капачка. И много ти благодаря! <3

    ОтговорИзтриване