четвъртък, 11 септември 2014 г.

What I Heart Today: New Magnificence от Lierac

Здравейте!

Вчера беше официалното представяне на новата anti-age линия Magnificence от Lierac. Тя е първата линия грижа за кожата, която контролира причините за стареене. Бръчки- Стягане- Блясък, Magnificence е насочена към дами 40+. Линията включва два крема (за суха кожа с 3 допълнителни масла  и гел-крем за комбинирана/мазна кожа с оризова пудра), серум и околоочен крем.


MAGNIFICENCE е първата линия грижа за кожата, която контролира причината за стареенето. Лаборатории Lierac предприемат важна стъпка в противостареещите грижи чрез таргетирано комбинирано действие срещу процесите на гликация и оксидация: Гликоксидация.


Този феномен модифицира всички протеини, отговорни за младостта и красотата на кожата. Лаборатории Lierac разработват и регистрират уникален противостареещ патент – комплекс D-Glyox, който е мощна комбинация от цвят на нар, копринено дърво и концентриран липозомен пептид с глобално действие върху гликоксидацията.


Така изглежда иновативният ревиталзиращ серум от линията Magnificence- червен на цвят, с изключително лека формула, попива в кожата за секунди. Обогатен е с екстракт от хибискус и микро перли, които мигновено разкрасяват кожата.


Екипът на Lierac България и Roof Top Bar се бяха погрижили за отличното посрещане с прясно приготвен сок от малина и ягода и вкусни хапки!


Може да разгледате цялата серия в сайта на www.lierac.bg, скоро може да намерите новата линия и в аптечната мрежа!

Love,
Snejana

8 коментара:

 1. Тук тази серия излезе преди повече от година. Бях пробвала тестери,но не бях впечатлена за цена/качество.

  ОтговорИзтриване
 2. Да, серията е лансирана в чужбина още през 2013, но в България я виждаме сега. Ще видим какво ще каже мама за действието на гел-крема, ще има ревю! :):):)

  ОтговорИзтриване
 3. WOW, цветът на серума е много интересен за такъв тип продукт :)

  ОтговорИзтриване
 4. Много хубави снимки, ама нашите мутри защо ги няма...

  ОтговорИзтриване
 5. Много добре изглежда серията! А този серум искам да го хапна :)))

  ОтговорИзтриване
 6. Теди, това е така, защото тъкмо почнах да правя прилични снимки на чаши и още не смея да рискувам и с хора :D :D

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...