Review: Alverde Aqua гел за околоочния контур с екстракт от перла

Здравейте!

Търсите хидратиращ продукт за зоната на очите? Имам нещо за вас! Гелът на Alverde с екстракт от морска перла е може би точно това, което търсите!


Гелът е предназначен за нормална/ смесена кожа, което реално не знам какво общо има със зоната на околоония контур, но това не е най-важното в ситуацията. Формулата е гелообразна, много течна, една идея по-гъста от чиста вода, върху кожата се усеща точно по-този начин като инжекция с хидратация. Попива сравнително бързо, като не оставя никакви следи по кожата, усещането след нанасяне е като след маска за околоочната зона.
Ефектът върху кожата е силно хидртиращ, помага и при подпухналост, но трябва да се отбележи, че няма anti-age ефект, нито действие върху тъмните кръгове!


Харесвам много опаковката, удобна и хигиенична е, единствено трябва се се внимава с натискането, защото както споменах консистенцията на гела е много течна и е възможно да се изстиска по-голямо количество от необходимото. Самият гел е безцветен, с лек аромат характерен за цялата Aqua серия на Alverde.


Съдържа екстракт от морски зелени водорасли, екстракт от морски перли, базиран на захари глицерин, който омекотява кожата. Морската сол , хиалуроновата киселина и плодовият комплекс изглаждат кожата в зоната на очите и по този начин осигурява свежест на кожата.
Както всички продукти на Alverde, тук отново нямаме изкуствени оцветители, ароматизатори, минарелни масла и консерванти!

Като заключение ще кажа, че харесвам действието, но като цяло някак си ме дразни консистенцията и не успях да и свикна, може би просто не съм момиче на "гел" околоочния крем и за напред мисля да се върна към кремообразните кремове. Но пък като ефект, гелът на Alverde е нещо, което винаги съм търсила- супер хидратиращ продукт!

Alverde Aqua гел за околоочния контур  с перлен екстракт- 15 мл. цена: 4-5 лв.

Кой е любимият ви крем/гел за очи?

Включете се в Giveaway-a, ако все още не сте го направили! Може да спечелите една от три чудесни награди предоставени от SNB!

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. Изглежда много добре, ще го пробвам след като ми свърши моя :) аз харесвам много този на Regal

    ОтговорИзтриване
  2. Кой точно на Regal? И какво му е съдържанието? :)

    ОтговорИзтриване