Есенен Haul: Златна рибка, Козметика Христина, DM, стари любимци и Аvene + Video

Здравейте!

След лятното прочистване на козметиката ми, имаш нужда от някои нови попълнения, за това съботния ден беше предвиден за shopping тур, мога да кажа само, че съм изключително доволна от това, че стриктно следвах листа с покупки и купих само неща, които са ми изключително необходими!


 Започвам с посещението си в Златна Рибка, бях планирала тези покупки от дълго време + коректорът на NYX в жълтия цвят, но за съжаление не беше наличен и взех само Leave-In Cream от Macadamia Natural Oil и шампоан на американската марка ApHogee, той е предназначен за дълбока хидратация на суха и безформена коса и възстановява нивата на влага в косъма.

Следващият магазин, който посетих беше Козметика Христина , отново следвах предварително изготвения списък, първото нещо от него беше антибактериалният шоколадов гел за лице, предлага се в още няколко вида, но ароматът му беше толкова хубав, че нямаше как да устоя. Съдържанието също е прекрасно! Нещо, което ми направи впечатление в магазина беше гланцът/ балсам за обемни устни с канелено масло, чела съм доста за това масло и знаех за действието му, балсамът е с едно от най-добрите съдържания, които съм виждала, а цената е 2 лв., как да устой човек? Отново имаше няколко различни вида и ако от мен зависи, скоро ще си взема и останалите! Последното нещо от магазина е кремът против целулит с черен пипер и люта чушка, дамата в магазина беше изключително любезна и ми обясни, че този крем е най-силен, отново имаше още няколко вида, които сигурно ще пробвам следващия път.

От си взех (най-накрая) двете флорални води, които искам от цяла вечност. Става въпрос за Alteya Organics- Rose Water и Lavender Water и двете са 100% органични и са произведени в България и е използвана българска суровина. Друго, което исках да пробвам са био чай, за да мога да направя сравнение се спрях на любимия ми ментов чай и марката Clipper, планирам още покупки от тази английска марка.

Имам чудесната възможност да пробвам новата формула на мицеларната вода на Avene и успя да ме впечатли още след първото използване. Друго ново (поне за мен) е маската за коса на Alverde с кайсия и лимон за блясък, има приятен аромат, доволна съм след първото използване, може да очаквате ревю!

Леко се разочаровах от това, че не съобразих колко близки са цвят 20 и 23 на матовите червила на Golden Rose, върху устните изглеждат идентични, ако вече имате номер 20 по-добре пропуснете 23 при бъдеща покупка.

Следват два любими продукта, които са ми добре познати, а може би и на вас, защото ги споменавам доста често, това са ексфолиращият тоник на BIotrade  и маската с козе мляко от Regal.


За кой продукт искате ревю най-напред?

Love,
Snejana

You May Also Like

5 коментара

  1. С нетъпрение чакам поста за Macadamia.
    Вече съм решила,че тази маска ще е моя :D но искам да прочета и твоето ревю.

    http://stylish-predator.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Антибактериален шоколадов гел за лице?!?! Вкусотия ахаха :D Ще чакам ревю за него :)

    ОтговорИзтриване
  3. ревюта за козметика Христина!!! :) :) :)

    ОтговорИзтриване
  4. Антибактериалният шоколадов гел и балсамът за устни много ме заинтригуваха :)) Ще чакам ревю

    ОтговорИзтриване
  5. Снежи, записвам си за антицелулитния :) в търсене на нов съм и дано този го бива, ще намина и аз през магазина :)продуктите на Macadamia са ми любими, така че ще останеш много доволна :) супер интересен пост мерси

    ОтговорИзтриване