петък, 8 август 2014 г.

July Favourites / 2014

Здравейте!

Винаги, когато пиша такива публикации си пея "Падна лист от календара... Нанана.на ..на" на Веселин Маринов от песента Рожден ден, и не заради празника, а заради листта от календара, толкова бързо минава времето и някак си толкова безцелно, даже не помня какво правих в началото на Юли, което ми говори само две неща и то не хубави, но да не изпадам в сърцераздирателни истории, все пак това не е "Искрено и лично", въпреки че се случва да го забравям.

Този месец продуктите са малко, но за сметка на това ги обожавам!


Буквално целия месец съм използвала само един душ гел, а то може би си личи и по това, че е останало един пръст на дъното. Става въпрос за Yves Rocher с аромат на бразилско кафе. Много свеж, силен и реалистичен аромат на кафе с мляко. Казвам с мляко, защото аромата е по-сладък, леко карамелен, малко като на 3 in 1.

Сенките на Rimmel са голяма зарибявка, намерих ги на промоция и веднага ги грабнах. Цветът Rich Russet  е много странен леко сив, леко кафяв и леко лилав с малко сребристо, докато Golden Brown е чисто злато. Разнасят се лесно и са много трайни.

Спреят за коса на Alverde е с алое вера и органично масло от хубискус, има опияняващ аромат и прави косата много мека, формулата му е двуфазна, но за съжаление не е много икономичен, но пък цената му е само 5 лв.

Най-накрая се спогодих с муса на Avon, сега с него се разбираме чудесно. Ключът към това е ръкавицата на Balea. С нейна помощ мусът се нанася много по-лесно, не си цапам ръцете и не ставам на петна.


Кои са вашите най-използвани продукти за дъждовния Юли?

Love,
Snejana

3 коментара:

  1. Как хубаво ме подсети за кафето на Ив Роше! Бях го забравила, а е наистина прекрасен. Особено откакто им смениха опаковките и вече няма нужда да чупи нокът при всяко отваряне :)

    ОтговорИзтриване
  2. Да, прекрасен е, но аз май имам от този със старата опаковка, защото се отваря много трудно! :) ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Сенките на Rimmel звучат много добре! Аз харесвам сенки с такава формула!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...