Review: PHYTO Plage | олио за след слънце за коса и тяло*

Здравейте!

Дори не може да предположите колко много приложения може да има едно масло в бутилка... Страшно много!

PHYTO Plage олио за след слънце за коса и тяло е многофункционално масло, с много приложения, което може да се прилага върху всички части на тялото. Опаковката е стъклена и много тежка, а маслото е като кехлибарена течност.


Формулата е маслена и лека. Маслото попива бързо и не е мазно. Има dry oil финиш. Цветът е златист и оставя кадифено усещане. Може да се използва за толкова много неща. Не само върху тялото, но и върху лицето и косата. Може да се използва за успокояване на кожата след плаж или за засилване на тена и създаване на блестящ ефект върху кожата.

За косата може да се използва за подхранване и блясък, но и като интензивна маска. Аз така го използвам най-често. Слагам обилно върху косата и дори върху скалпа, защото той е много сух. След като намажа добре косата оставям да поседи около 20-30 мин. Измива се без да оставя косата и скалпа мазен, а косата е много мека, подредена и подхранена.

Има много силен, интензивен аромат, който ми е трудно да опиша, но определено няма да объркам ако попадна отново на него. Лично на мен не ми допада, но не съм по ориенталските аромати. Иначе е много траен, ако се използва няколко капки по дължините, ароматът ще се запази почти целия ден.


Съдържание:
Zea Mays (Corn) Germ Oil, Coco-Caprylate, Zea Mays (Corn) Oil, Squalane, Camellia Oleifera Seed Oil, Fragrance (Parfum), Perilla Ocymoides Seed Oil, Egg Yolk Extract, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Calodendrum Capense Nut Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Bixa Orellana Seed Extract, Caprylic / Capric Triglyceride, Tocopherol.
За съдържанеито:
масло от царевица, кокосов дериват, сквален, масло от камелия, парфюм, масло от перила, екстракт от яйце, екстракт от мауритай, масло от авокадо, слънчогледово масло, екстраткт от Bixa Orellana, глицерин, витамин Е.

Активни съставки:
Масла от перила, анато и бурити.

Като заключение ще кажа, че маслото не е никак лошо, но не се превърна в мой любим продукт. Спреят не ми допада и ароматът му е прекалено интензивен. Плюс е това, че продуктът е много икономичен и многофункционален.

PHYTO Plage | олио за след слънце за коса и тяло- 100 мл. цена: около 60 лв.

Love,
Snejana

*Продуктът е изпратен от PR. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

0 коментара