Review: Nuxe Reve de Miel

Здравейте!

Дълго се чудих "да го взема или да не го взема", изчаках възможност да си кажа "Е.. имаш повод, купи си нещо хубаво" и така се сдобих с Nuxe Reve de Miel като подарък за рождения ми ден. И така го ползвам вече 3 месеца и е време да споделя с вас моите впечатления!


Reve de Miel е концентрирана формула за много сухи и напукани устни. Подхранва, защитава, успокоява и възстановява кожата. 
Опаковката е стъклена, много тежка и луксозна, единственото, което не харесвам в нея е пластмасовата бяла капачка. Затваря се плътно и няма опасност балсамът да изсъхне.
Формулата е много характерна и нетипична за други балсами, които съм ползвала преди. Усеща се мека, но не мазна. Не прави устните мазни и лъщящи.
Има приятен медено лимонов аромат, който лично на мен ми допада изключително много, не се усеща след като се нанесе върху устните.


Действието му е дълготрайно, използвам го (нетипично) само сутрин преди червилото, защото е добра основа и издържа цял ден. С ръка на сърцето мога да кажа, че намажа ли се сутрин към 7.30 часа към 16-17 часа все още усещам устните си меки. Много е подходящо и под матовите червила, защото като се нанесе не прави устните мазни, а точно обратното- матови.
Друго, което съм забелязала е, че ако устните ми са изключително напукани и се белят след нанасянето на балсама, кожата се регенерира и сухата кожа пада, а под нея се разкриват едни изключително меки устни.
Съдържа 80,2%  съставки от растителен произход.


Това е от продуктите, които не са жизнено необходими, но все пак имате нужда от тях. Не съм сигурна обаче дали отново бих направила толкова голяма инвестиция за балсам, въпреки че действието ми допада., но пък все пак продукта е икономичен, ще видим времето ще покаже.

Nuxe Reve de Miel - 15 гр. цена около 15-18 лв.

Кой е любимия ви балсам за устни?

Love,
Snejana

You May Also Like

8 коментара

  1. Къде го има по 15 да си взема втори?

    ОтговорИзтриване
  2. В Пазарджик в една аптека, беше 15 и 90 лв., но това беше преди 3 месеца, не съм го търсила след това.
    Наскоро една мацка беше споделила, че във Франция са по 5 евро. Иначе сега е намален в
    http://www.feelunique.com/p/NUXE-Reve-de-Miel-Baume-Levres-Ultra-Nourrissant-Ultra-Nourishing-Lip-Balm-15g

    ОтговорИзтриване
  3. Във Франция е нормално, в Англия пък са доста по-скъпи. Сега с промоцията на ФЮ излиза малко по евтино от Ремедиум, но засега нямам нужда от втори, защото не съм и на половната. Ако беше някоя супер изгодна оферта щях да си взема де:))
    П.С Сещам се че Меги си го беше купила супер неизгодно за над 20лв..

    ОтговорИзтриване
  4. Няма по-хубав балсам за ценаа си и действието :) Аз съм на бурканче номер две и при мен издържа година и половина първото.

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотен е , за момента е моят фаворит :)

    ОтговорИзтриване
  6. Elizabeth Arden: Eight Hour Cream Skin Protectant звучи чудесно, много съм слушала за него. А наистина Nuxe е много икономичен, моя го ползвам 4-ти месец и изглежда като нов :)

    ОтговорИзтриване
  7. В момента ползвам друг многократно споменавам балсам и не съм във възторг от него. Говоря за Lip Butter-ите на Korres. Имам още съвсем малко от него и съм решила след това да пробвам този на Nuxe

    ОтговорИзтриване
  8. Аз пък мислих да пробвам този на Korres, но в стик формата.

    ОтговорИзтриване