Review: Bioderma Sebium Mat Control*

Здравейте!

През годините Pore Refiner-ът на Bioderma се превърна в тотален фаворит на много момичета с мазна кожа, защото беше онази наистина действаща основа за грим, която успява да контролира омазнаването и да свие порите, така че гримът да се нанася по-добре и да издържа по-дълго време. Mat Control за мен се явява осъвременена версия, по-добър и по-иновативен продукт в борбата с мазната кожа.


Формулата е кремообразна. Както говори името на крема - Mat Control е предназначен по биологичен път да контролира отделянето на себум. Също така изглажда текстурата на кожата и стяга порите. Най-добрата основа за грим за мазна кожа. Патентът Fluidactiv® помага за ограничаване на появата на несъвършенства по кожата.

Има лек аромат типичен за серията. Оставя кожата изравнена и е идеалната основа за грим и не само. Дори за през деня, ако сте с мазна кожа и не искате да лъщите, отново е много добро решение.


Сравнение на Mat Control и Pore Refiner:
- формулата на Mat Control е крем, докато на Pore Refiner-a е по-течна и гелообразна, не е точно гел, но не е и крем.
- като цвят и аромат са еднакви.
- и най-важното, според мен действието на Mat Control е също толкова добро, дори една идея по-хубаво.

Заради хидратиращите му свойства не позволява на кожата да се изсуши и да произвежда ненужно повече себум.

от ляво Mat Control, от дясно Pore Refiner

Съдържание:



AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CYCLOHEXASIOXANE , DIPROPYLENE GLYCOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, PEG-10 DIMETHICONE, HDI/ TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ZINC GLUCONATE, DISODIUM EDTA, SALICYLIC ACID, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, XANTHAN GUM, SODIUM YDROXIDE, DODECYL GALLATE, PYRIDOXINE HCL, FOMES OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 724]


Като заключение ще кажа, че харесвам Mat Control. Определено виждам ефект от използването му. Той в комбинация с добър матиращ фон дьо тен може да сте спокойни, че дори и при много мазна кожа няма да се превърнете в диско топка още в средата на работния ден.

Bioderma Sebium Mat Control- 30 мл. цена:

Love,
Snejana

*Bioderma Sebium Mat Control e изпратен от PR. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

0 коментара