Review: Decleor Hydra Floral mask

Здравейте!

В един брой на Grazia имаше подарък маска, нямаше естествено как да пропусна, въпреки че вече веднъж съм се разочаровала от продукт на  Decleor  (отново подарък в списанието) реших да рискувам!


Hydra Floral е кремообразна маска с богата подхранваща консистенция, която би трябвало да е ултра хидратираща и да има plumping ефект върху лицето.

Има лек флорален аромат. Формулата е плътен крем, които след нанасяне се превръща в олио. На опаковката е написано, че маската е подходяща за всеки тип кожа. За съжаление не усещам кожата си хидратирана, олиото не попива, а остава върху кожата, премахва се трудно, след това кожата е мека и се усеща прекалено подхранена - леко мазна ( с добавка, разбира се, ако сте с мазна кожа, каквато е моята ).

Предполагам, че маската е доста по-подходяща за момичета със суха кожа, защото съм чела и положителни ревюта за нея. Намирам я неподходяща за моя тип кожа, също така усещам порите си запушени и за това я използвам по напълно различен начин.

Оказа се, че е много подходяща като средство за премахване на грим, нанасям я на суха кожа, разтърквам и гримът пада мигновено, тя се превръща в олио и разтапя всичко по лицето. След това измивам с вода и съм много доволна от резултата, гримът е отстранен.


За съдържанието: вода, триглицерин, каприлови тригицериди (произлизат от кокосова и палмова мазнина), Decyl Oleate действа като лубрикант, създава мазен слой върху кожата. Има и силикон. PPG 26 се използва в козметиката за подхранване на сухата кожа. PPG 40 действа по същия начин. Има и рециново масло. Екстракт от копър и портоколово масло. Също така няколко консерванта. С една дума, нищо специално.


Като заключение ще кажа, че маската не успя да ме впечатли, не е подходяща за моя тип кожа, не ми хареса и не бих я купила отново. Отново казвам, че маската би била по-подходяща за суха кожа.

Decleor Hydra Floral mask- 50 мл. цена: 30 долара

Вие пробвали ли сте я? Какво мислите за нея?

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара