Review: Flormar Eyeliner Pen

Здравейте!

Историята за мен и очната линия не е дълга. След неуспешна първа среща между мен и нея, за дълги години се отказах от нея. През вече изминалата 2013г. се престраших да си взема гел-очна линия (ревю тук ) и всъщност използването и не беше толкова трудно колкото си мислех. В началото на тази година направих голяма крачка като реших да пробвам очна линия тип Pen.


Дълго се чудих на коя марка да заложа, много хвалят Lóreal-ските, но да дам 15 лв., а да не мога да я ползвам. Не посмях да рискувам. За това предпочетох да се спра на нещо по достъпно и така се стекоха обстоятелствата, че се сдобих с тази на Flormar в много черен цвят, номер 600.


Самата очна линия е с характерната за този тип четка (не знам дали думата четка е подходяща). Формулата е черна и течна, но не прекалено. Нанася се лесно, съхне сравнително бързо. Като недостатък намирам това, че се размазва лесно. Ако имате навик да си пипате лицето през деня, може да я размажете без да искате. Иначе не се разтича.


Лесно прави линии с различна дебелина. Харесва ми това, че прави много фина линия и лесно запълвам разстоянието между миглите. Не е подходяща за водната линия на окото.


Flormar Eyeliner Pen- цена: 4-5 лв. / в по-добре заредените дисплей на Flormar, внимавайте при избора, защото е възможно да е отваряна и да изсъхне много по-бързо.

Коя ви е любимата очна линия тип писалка?

Love,
Snejana

You May Also Like

8 коментара

  1. О, Жани, толкова добре си си я нарисувалааа..
    Иначе на суочовете е доста водниста определено..

    ОтговорИзтриване
  2. Време е и аз да се ориентирам към нещо като писалка за очната линия :)
    Много ми хареса как си я направила твоята! Страхотна <3

    ОтговорИзтриване
  3. Преди най-често ползвах твърдия писец на GR, но от последно време съм доста доволна и от Impala- имат и писалка, и с твърда четка тип "бурканче". Писалката е много добра, не се размазва въобще.
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
  4. О.. значи следващата ще е направо на Импала, тъкмо обмислям да си поръчам още нещо от сайта им :)

    ОтговорИзтриване
  5. Купих си такава, но нещо е суха. Само за едното око стана...Възможно ли е да е била стара? Или аз нещо не правя като хората?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. 100% е била стара, това е проблемът на този тип очни линии, не си виновна ти :)

      Изтриване
  6. Значи по-добрият вариант е да си търся в бурканче...Тея писалки няма вариант да си сигурна, че са ок :(

    ОтговорИзтриване