Review: Douglas Home SPA Kukui Oil*

Здравейте!

Предстоят празници, а аз вече все повече обмислям различни варианти, които да Ви споделям, за да Ви бъда полезна при избора им. Обичам зимата и всички семейни мигове около коледните празници, но наистина това да си пред дилема какво да избереш за любимите си хора е доста стресиращо.

Идеята, която Ви предлагам днес е част от SPA серията на Douglas - Home SPA, в нея се включват няколко продукта с екзотични аромати, които могат да се комбинират и да станат доста добри подаръчни комплекти.

Маслото за тяло с аромат на полинезийското цвете/растение Какуи е част от синята серия. Има съвсем лек, тропически аромат и аз го използвах като масло за тяло, за да си правя процедурите с вендузата, познати като "вендузинг" :D P.S. подготвям по-подробна публикация, така че ще я видите съвсем, съвсем скоро.

Консистенцията не може да изненада никой, защото все пак това си е масло за тяло. Плюс е това, че попива много бързо и оставя кожата с кадифен финиш, а не мазен и неприятен.


Съдържание:
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ethylhexyl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Isoamyl Cocoate, Caprylyl Caprylate, Aleurites Moluccana Seed Oil, Parfum, Benzyl Salicylate, Alcohol, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Coumarin

За съдържанието: слънчогледово олио, ethylhexyl stearate е емулиент, масло от бадем, масло от някакво растение, което изобщо не го разбрах какво е :D, растителен липид, още един емулиент, kukui масло , парфюм, естер на бензилов алкохол, алкохол, витамин Е, Caprylic/Capric Triglyceride играе ролята на сгъстител и хидратант, витамин С, лимонена киселина, кумарин, той се използва като изкуствен аромат на ванилия.

На всяко масло според мен съставът е основен, за това трябва да се каже, че няма минерално масло, което е огромен плюс, както всякакви други подобни съставки, Друго често срещано в подобни продукти е наличието на силикон, за щастие и него го няма. Няма още и парабени. Така че като за масло за тяло съставът е дълъг, но поне основните кофти, често срещани съставки ги няма.


Като заключение ще кажа. че маслото ми хареса, използвах го с удоволствие. Носи луксозно усещане, защото опаковката е страхотна, тежка и стабилна, но. Има и но, въпреки че е масло за тяло, не намирам за нужно да има толкова много съставки. Иначе нямам забележки. Мисля, че цялата SPA серия на Douglas е идеална за подаръци през предстоящите празници. А и има избор от аромати, на мен лично жълтата серия ми е любима.

Douglas Home SPA Kukui Oil- 100 мл. цена: около 25 лв.

Love,
Snejana

*Продуктът е изпратен от PR. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

0 коментара