Review: Balea Beauty Effect Eye&Lip Serum

Здравейте!

Серум за зоната на очите и устните от Balea - Beauty Effect Eye & Lip Serum с хиауронова киселина. С лек охлаждащ ефект и приятна компактна опаковка с помпа.


Формулата на серума е лека и водниста, прилича малко на по-течна серумна емулсия. Много сложни обяснения. Няма цвят и има съвсем лек аромат.  Beauty Effect Eye&Lip Serum е предназначен за зоната на очния контур и около устните. Не го слагайте върху тях! След нанасяне има леко лепнещо усещане. Приятно е за използване при уморени очи, защото има свеж охлаждащ ефект.

Причината да си го купя до голяма степен беше добрата цена и това, че има хиауронова киселина на сравнително добро място в съдържанието. Знаете, че колкото по-напред е една съставка в съдържанието толкова по-голяма е концентрацията и в продукта. Хиауроновата киселина подобрява хидратацията на кожата, изглажда фините линии. За съжаление не забелязах обещания ефект на пухкавост на кожата и останах със смесени чувства. Бих казала, че е непретенциозен хидратиращ гел-серум за зоната на очите, но не очаквайте силно видимо anti-age действие.


Съдържание:
AQUA, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, GLYCERIN, PANTHENOL, BUTYLENE GLYCOL, HYDROLYZED CORN STARCH, BETA VULGARIS ROOT EXTRACT, EUPHRASIA OFFICINALIS EXTRACT, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, PVP, XANTHAN GUM, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, PANTOLACTONE, EDTA, P-ANISIC ACID, LACTIC ACID, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM"

Повече за съдържанието:
има вода от метличина, глицерин, още екстракт от червено цвекло, от ирис, хиауронова киселина, от еуфразия. Хиауроновата киселина е в средата на съдържанието, което не е никак лошо предвид цената на сеума.

Няма парабени, минерално масло или силикон! Веган.


Като заключение ще кажа, че не виждам особен ефект, едва ли ще го купя отново. Не ми допада и това, че лепне след нанасяне и не е ок да се използва сутрин. Хубавото е него е съставът и добрата цена.

Balea Beauty Effect Eye&Lip Serum- 15 мл. цена: около 6-7 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

1 коментара

  1. На мен много ми харесва , а не мога да го намеря никъде.

    ОтговорИзтриване