Review: Vichy Idealia Serum | нова формула*

Здравейте!

В началото на годината разбрах, че от Vichy са сменили формулата на няколко продукта от серията Idealia. Това много ме заинтригува, защото за мен това беше една от най-лошите им серии, направо мразех стрария серум, а кремът за лице беше ужасен.

Старата формула на серума повече приличаше на разкрасяващ крем. Формулата му беше пълна с оцветяващи пигенти, блестящи частици и запълващи съставки, като крайният ефект беше все едно иматя BB крем или лек оцветяващ крем. Нищи общо със серум. Плюс това правеше кожата да изглежда мазна и лющяща... просто можете да си представите как би изглеждало това нещо върху моята кожа... ДИСКО топка.

Серията Idealia е предназначена за коригиране на тена на лицето, освежаването на кожата и заличаването на умората и сивия тен. "Също така осигурява 24 часова хидратация", чак 24 не бих казала, но определено кожата се усеща хидратирана.


Формулата е точно като на серум. Много лека, прозрачна и попива мигновено. Има приятен аромат на нещо сладичко, бели цветя и чай.

Идеален е за млада кожа. Предотвратява причините за стареене на кожата. Използвам го и сутрин и вечер и въпреки че кожата ми е мазна, не я омазнява допълнително.

Има иновативна формула, в която е създадена допълителна връзка между две молекули  LR2412 и LHA, като по този начин се подобряват естесвените защитни сили на кожата да се самовъзстановява. Помага срещу появата на пигментни петна и има естесвено действие за премахването на вече съществуващите, благодарение на LHA. Основните съставки са екстракт от женско биле и цитрусови полифеноли, аденозин и термална вода.

Ефектът е бистър, свеж и здрав тен на лицето. Определено ми харесва, защото няколко месеца не използвах серум и усещах липси. Ако трябва да избера най-любим продукт в грижата за кожата със сигурност предпочитам серума пред крема.

Обещава да изравни тена, да премахне фините линии и да озари кожата.

снимах lip стайнове и за това ръката ми изглежда така

Съдържание:
Aqua,Glycerin,Cyclohexasiloxane,Isopropyl Isostearate,Octyldodecanol,Dicaprylyl Ether,Sodium Tetrahydrojasmonate,Dimethicone,Dipropylene Glycol,Polymethyl Methacrylate,CI 17200,CI 15985,CI 77891,Mica,Carbomer,Sodium Hyaluronate,Sodium Hydroxide,Silica,Phenoxyethanol,Adenosine,Poloxamer 338,Ammonium Polyacryldimethyltauramide,Disodium EDTA,Capryloyl Salicylic Acid,Polysilicone-11,Parfum.

Aqua, глицерин, циклохексасилоксан, изопропил изостеарат, Октилдодеканол, дикаприлил етер, натриев Tetrahydrojasmonate, диметикон, дипропиленгликол, полиметилметакрилат, CI 17200, CI 15985, CI 77891, слюда, карбомер, натриев хиалуронат, натриев хидроксид, Silica, феноксиетанол, аденозин, Poloxamer 338, амониев Polyacryldimethyltauramide, Динатриев EDTA, каприлоил салицилова киселина, полисиликон-11, Parfum

Има силикон, няма парабени и минерално масло.


Като заключение ще кажа, че съм очарована от новата формула, това наистина е серум и много ми харесва. Лек, свеж, попива мигновено, а кожата се усеща свежа и жизнена след употребата му. Радвам се, че смениха формлата.

 Vichy Idealia Life Serum- 30 мл. цена: от 55 до 70 лв.

Love,
Snejana

*Продуктът е предоставен за тест. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

0 коментара