Review: Bilka Face Tonic- Aqua Natural

Здравейте!

Задава се един много натоварен период, а аз вместо да уча се заплесвам по руския сериал "Кухня", днес изгледах близо 10 епизода.
Да.. много ме е срам!

От както си взех тоника на Bilka го ползвам по няколко пъти на ден. Направо може да се каже, че съм пристрастна. Когато в края на миналия месец бях на гости в Пловдив, в Елитис видях, че Deva от Био серията си имат и тоник, с водорасли, който дори беше за комбинирана към мазна кожа. Тогава си казах: "Точно теб търсих!". Но когато се върнах в София никъде не успях да го намеря и след като бях решила, че няма да се прибера без тоник за лице, се спрях на този на Bilka с вода от краставица и пъпеш, защото в много блогове чета все хубави неща за тази серия на Bilka, а и не бях ползвала техни продукти до сега, за това грабнах една опаковка и месец по късно съм ВЛЮБЕНА!


Тоникът е предназначен за почистване и хидратация. Водата от краставица съдържа витамин С и А, има успокояващо, хидратиращо и тонизиращо действие. Екстракта от пъпеш придава на кожата равен тен и освежава кожата.  Съдържанието на Фарнезол има антибактериални свойства, почиства и защитава проблемната кожа. 

Напълно изпълнява горенаписаното. Оставя кожата приятно освежена и хидратирана. Без да има лепкав ефект. Не съм имала проблеми с кожата след като започнах да го използвам. Има среден към силен аромат на пъпеш, който в началото ми беше досаден, но след като се нанесе на памучен тампон не се усеща толкова силно.


Друго хубаво в тоника е съдържанието му. Естествено има няколко съмнителни консерванта, но за разлика от повечето продукти, в които екстрактите написани на опаковката да са с най-малка концентрация, то тук Cucumis Sativus Extract и Cucumis Melo Extract, както и Cucumis Sativus Water са в самото начало на етикета.

Приятно очарована съм от тоника на Bilka и бих пробвала още нещо от тази серия!
Bilka Face Tonic Aqua Natural с вода от краставица и екстракт от пъпеш- 210 мл. за около 4 лв.

Харесвате ли продуктите на Bilka?

Love,
Snejana

You May Also Like

3 коментара

  1. Препоръчвам ти крема за лице от същата серия.
    Между другото цялата серия е обновена. Не знам за измиващия гел какво е положението, защото колкото харесвам стария, толкова леко придърпва, дори мазната и смесена кожа, което разбира се се тушира с кремче :) но може и да сменили формулата :)
    А най-хубавото е, че изчистиха продуктите от парабени :)
    Тоникът не съм го ползвала, но имам за изхабяване един измиващ гел на Авен и след това започвам този на Билка, който си нося от Бг още :D

    ОтговорИзтриване
  2. Това, че няма парабени и състава е доста хубав за цената си е страхотно! А този крем подходящ ли е за мазна кожа, защото при мен всеки дневен крем идва в повече. Аз сега ползвам един измиващ гел на Гарниер,той по същия начин леко придърпва кожата.

    ОтговорИзтриване
  3. Ами моята кожа е смесена, макар че напоследък доста се изсуши, но не съм имала проблем с кремчето. То хидратира доста и честно казано го използвам веднага след употреба на измиващ гел, но не ми е омазнявало кожата :) Много лек самия крем. Предполагам, че няма да имаш проблеми, но така или иначе не мога да съм 100% сигурна :) Знаеш, че при всеки е различно :)))

    ОтговорИзтриване