понеделник, 11 ноември 2013 г.

Lipstick Collection!- Inglot,Clinique, Avon, Erre Due, Oriflame, #4

Здравейте!

Тази обща част на моята колекция от червила доста се забави, но по-добре късно от колкото никога. 
Както няколко пъти бях споменавала, отношението ми към продуктите за устни е преминавало през различни етапи. Първо бях фен на гланцовете, през "гланцовите години", когато бяха супер популярни. След това дълго време не ползвах нищо различно от балсам за устни. 
През последната една година, според мен, червилото изживява своеобразен ренесанс, не само за мен, но и сред производителите на козметика. От гланцовете преминаха отново на червила, като наблягат на хидратация и дълготрайност.


Аз имам 7 червила (различни от тези, които вече ви показах). На снимката са само 4, защото за това на Inglot имам отделна публикация (може да я видите тук). А други две са нови и ги снимах на отделни снимки.
Червилата на снимката са: (от ляво на дясно)
Oriflame (Color Attraction)- Baby Beige
Oriflame (Very You)- Fiery
Erre Due- Red
Avon- Revishing red
Clinique (Long Last)- All Heart
Oriflame (Color Drop)- Glossy Berry


Тъй като по странна причина слочовете са в обратния ред, ще започна с червилото на Avon.
Мога да определя цвета като тъмно черешово червено. Консистенцията е креообразна, размазва се лесно и не е дълготрайна. Има много приятен аромат, който не се усеща след нанасяне. Наскоро го гледах в каталога и там пишеше, че имал способностите на афродизиак. Странно е, че когато го поръчвах това не беше споменато, сигурно са го открили след това. :D


Следва червилото на Erre Due. За мен това е перфектният тон класическо червено червило. Формулата му е кремообразна и е сравнително дълготрайно. Възможно е леко да изсуши устните. При използването на ярки цветове препоръчвам използването преди това на скраб за устни. Няма аромат и лесно се нанася с четка.

Следва едно червило от Oriflame. Цветът се казва Fiery и ми е много сложно да го определя. Въпреки че така до останалите цветове изглежда, че има боровинков подтон, реално е по скоро червеникаво-керемиден с лилав подтон (what?). Формулата му е много хубава. Не изсушава устните, но е със средна дълготрайност. Има фини бляскави частици. Има лек ненатрапчив аромат.

Последното червило на снимката (това с тъмно-лилавата опаковка) отново е на Oriflame. Цветът е перфектният бежов нюд. Консистенцията му е мека и кремообразна. Супер хидратираща, но съответно и не особено дълготрайна. Има лек сладникав аромат.


На следващите снимки ще видите двете червила, с които се сдобих през последните няколко дни и на спирам да нося. И двата цвята са страхотни за есента.


Започвам с Clinique (това в зелената опаковка) първо, много сладка опаковка. Консистенцията е суха, но се нанася лесно. Червилото наистина е дълготрайно. Но не се износва равномерно и влиза в линиите на устните. Препоръчвам използването на скраб и балсам преди употребата му. Цветът е много приятен нюанс на червеното. Има блестящи частици и няма аромат.


Последното ми червило отново е на Oriflame  и тази зима ще ми бъде фаворит. Имам го от 2 седмици, но го нося почти ежедневно. Цветът отговаря напълно на името си Glossy Berry. Много красив berry тон, като преобладават червените плодове, а не лилавите. В опаковката изглежда тъмно, но нанесено един пласт на устните има по скоро балсамов ефект. За постигане на наситения цвят трябват 2-3 пласта. Консистенцията му е на балсам с glossy финиш. Не е дълготрайно и трябва многократно да се повтаря през деня. Има аромат на зелени маслини и всеки път се сещам за сухо Martini.


Използвали ли сте някое от тези червила? Какво мислите за тях?
Очаквайте и нов клип- No Mirror Makeup Challenge.

Love,
Snejana

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...