Review: Медено масло за тяло от Банька Агафьи

Здравейте!

Обичате ли мед? А как Ви звучи медено масло за тяло, но не под формата на лосион или крем, а за измиване на тялото. Да, точно така медено масло за тяло от Бабнька Агафьи е точно това. Марката е руска и 100% натурална. Със сибирски билки.


Меденото масло за тяло е много интересен продукт, защото е нещо супер различно от всичко измиващи продукти за коса и тяло, които съм използвала до сега, а повярвайте ми те са доста. Формулата е много интересна, прилича на мед с масло на цвят, а на допир е като разтопен локум или нещо подобно. Пени се много добре, като прави пухкава, мека пяна. Измива кожата идеално, до скърцане, без да я изсушава. Може да се използва и като шампоан за коса и въпреки, че не съм фен на продуктите 2 в 1, реално погледнато си е много добър шампоан за коса, като я измива идеално - тип дълбоко почистващ шампоан.

Продуктите на марката нямат SLS, силикон или минерално масло, както и парабени. От тази серия масла за тяло има и такова с кедър. И почти сигурна съм, че бях попадала и на черен сапун, който отново беше с тази гел-сапунена консистенция.

Определено марката ми допада, най-вече заради достъпните си цени и интересните продукти, които предлагат.


Съдържание:
Aqua, Sorbitol, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Stearic Acid, Mel (алтайски планински мед), Hyssopus Officinalis Extract (екстракт от пчелна паша), Calluna Vulgaris Extract (екстракт от цветовете на калуна), Rhodiola Rosea Extract (екстракт от златен корен), Organic Rosa Canina Oil (органично масло от шипка), Parfum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid.

"Алтайски планински мед е най-богат източник на микроелементи за подхранване и хидратиране, притежава подмладяващи свойства. Пчелна паша, благодарение на ценното етерично масло и витамин С, заздравява кожата и укрепва косата. Цветовете на калуна съдържат органични киселини и сапунини, нежно почистват. Златният корен (розова родиола) успокоява раздразненията и предпазва кожата от обезводняване, притежава мощно антиоксидантно действие. Органичното масло от шипка особено богато на витамини А и С, повишава защитните свойства на кожата и косата."

Като заключение ще кажа, че много ми хареса. Първо, защото е голямо и бюджетно, а също така и икономично масло (гел) за тяло. Измива кожата и я оставя мека, подходящо е и за косата и май е по-добър продукт от повечето шампоани на пазара. Определено ще пробвам и други продукти на марката, до сега не съм намирала нещо подобно в България.

Медено масло за тяло от Бабнька Агафьи- 300 мл. цена: 9 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара