сряда, 30 октомври 2013 г.

Ombre Haircare Routine/ 2013 + Video

Здравейте!

Знам, че не всеки има време за YouTube клипове, за това реших да не пренебрегвам блога, за сметка на канала ми и да направя бързо ревю на продуктите включени във видеото.


Сухият шампоан на Balea- е много иновативен за мен продукт, върши страхотна работа, придава чистота и обем на косата, но не е възможно най-добрия вариант. Ще го ползвам докато не пуснат по-добра алтернатива.

Балсамът на Regal Goat's Milk- Страхотен подхранващ косата балсам на съвсем достъпна цена. С много приятен аромат на виолетки и много икономична опаковка. Повече може да прочетете тук!

Серията за коса на Bio Oil с кристали против двойни връхчета- Два продукта, които бяха включени в една от първите ми публикации. Много достъпни и качествени. За повече подробности погледнете тук!

Шампоанът за дълбоко почистване на косата от Balea- перфектното измиване без да е прекалено. Специално предназначен за почистване на стилизиращи продукти. Оставя косата много чиста без да я омазнява по-бързо. Страхотен продукт само за 2 лв.

Шампоан  и хининова вода от Milva- двойна терапия против есенния косопад. След близо 2 месеца употреба мога да кажа, че има видим резултат. Новата косичка е ясно разграничима (щръкнала), много голяма помощ под 5 лв. (общо)

Маската за коса на Deva- Прави косата мека, лесна за разресване и приятна на допир, но има прекалено силен аромат и доста шарена опаковка. По-подробно --> тук.

Кристали за коса с арган и гроздови семки от Victoria Beauty- Най-любимите ми кристали, правят косата лъскава, мека и здрава. Не лепнат, не са мазни и не омазняват излишно косата. Вижте още за тях тук!

Macadamia Natural Oil- Радвам се, че имах възможността да го пробвам и да се убедя, че не е нищо специално. Върши същата работа, като горе споменатите кристали. Има аромат на мъжки одеколон и доста висока цена.


Love,
Snejana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...