Review: BIO Beauté by Nuxe | тоник за лице с портокалова вода

Здравейте!

Много исках да пробвам продуктите на био серията на Nuxe - BIO Beauté, за това се спрях на тоника с портокалова вода и детоксикиращата маска отново с портокал. Нейното ревю може да видите --> тук. 


Като консистенция тоникът е стандартен. Има оранжево-жълт цвят и не особено приятен аромат. Или поне на мен изобщо не ми харесва, не че е гаден, просто като прочета портокал не си представям подобен аромат.

Нанесен на лицето придава свежсет и приятно усещане за кожата. Не я изсушава и не я оставя опъната. И също така не лепне, което е много важно за мен, защото го използвам предимно сутрин.

Съдържа екстракт от био слива, екстракт от био каисия и екстракт от био къпина, както и портокалова вода. Има още алое вера и плодови киселини. 98,8% от общите съставки са от естествен произход, като 71,9% от общите съставки са от биологично земеделие.


Съдържание:
АQUA/WATER, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT WATER, GLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, CAPRYLOYL GLYCINE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PHYTIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) FRUIT EXTRACT, PRUNUS DOMESTICA FRUIT EXTRACT, MORUS NIGRA FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE [N0336/A].
Като заключение ще кажа, че

BIO Beauté by Nuxe | тоник за лице с портокалова вода- 200 мл. цена: около 20 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара