Review: Ziaja Shower Cream and Body Lotion

Здравейте!

Това е едно от най-добрите ми попадения!!!

Страхотно откритие направих съвсем наскоро, чували ли сте за марката Ziaja?



Аз не бях, но веднага харесах  изчистения дизайн на опаковките, големия им размер, цената и най-вече уникалния аромат, който има всеки един от продуктите.
За огромно мое съжаление в Лили се предлага изключително малко от продуктите, които предлага в действителност марката.

Повече за самата марка:
Фирма ZIAJA е основана преди 20 години от фармацевта Зенон Жайа. В момента тя разполага с 200 души персонал и две модерни фабрики, локализирани в близост до екологично чистия минерален извор в района Кашуби. Фирмата разполага със съвременна изследователска база, организирана в няколко различни лаборатории: изследователска, физико-химична и микробиологична. Притежава сертификат ISO 9001:2000, а фармацевтичната продукция е съгласно стандарта GMP (Good Manufacturing Practice For Medicinal Products). През 2003 година на полския пазар има над 23 милиона козметични продукти с марката ZIAJA. Продуктите са известни както сред потребителите, така и сред професионалистите (ZIAJA предлага голямо разнообразие от професионални продукти). Днес ZIAJA обхваща широка гама модерни продукти за грижа на лицето, тялото и косата, базирани на естествени съставки и рецепти, почерпени от фармацевтичната практика. Марката е синоним на високо качество и атрактивни цени. Тя е на върховите позиции в ранг-листата на потребителите и е с постоянно разширяващ се кръг от клиенти. Девизът на фирмата е : „Грижа за здравето и доброто самочувствие на Клиентите”.

ZIAJA реализира напълно своя девиз, предлагайки модерни козметични продукти, базирани на натурални съставки, с естествено за кожата pH, тествани дерматологично и алергологично. 
Продуктите са обогатени със съставки като козе мляко, зехтин, кокосово масло, какаово масло, краставица, авокадо, алое и други.
Тъй като не мога да купя абсолютно всичко се сдобих само с душ гел и лосион за тяло.

Orange Butter Cream Shower Soap



Съдържа портокалово масло и д-пантенол, има най-уникалният аромат на портокал, на истински все едно откъснат и обелен туко що.
Страхотен освежаващ аромат, толкова енергизиращ.
На цвят е оранжево, което искрено ме изненада.

Страхотният аромат обаче не се запазва за дълго върху кожата (за около 10-15 мин.). Но пък цялата ми баня мирише след това (за няколко часа на фреш от портокали)
- цената беше околко 5 лв. за 500 мл.

Natural Argan Oil Protective Body Lotion



Високо съдържание на арганово масло.
 Подхранва, овлажнява и защитава много сухата и дехидратирана кожа. Възстановява хидролипидния баланс на епидермиса, като осигурява дълготрайно усещане за мекота.

Цветът му е бял, и когато го подуших в магазина изобщо не усетих някакъв аромат, истината е, че го взех само заради аргановото масло.
Когато вкъщи го пробвах ми направи впечатление плътната му формула и луксозният аромат (като на скъп парфюм, но съвсем нежно, а не силно натрапчив аромат), който се разкрива с допира до кожата и е изключително траен. Това ме накара веднага да се влюбя в него.
- цена около 7 лв. за 400 мл. + удобна, практична помпа.

Определено няма да мина само с тези две неща, останах изключително доволна, дано заредят повече от техните продукти скоро!


Love,
Snejana

You May Also Like

6 коментара

  1. Изглеждат интересно и определено трябва да се опитат, аз имам мицеларната им вода с маслиа и съм със смесени чувства към нея, но по принцип не съм фен на мицеларните води така че ще дам шанс на другите им продукти.

    ОтговорИзтриване
  2. Балсамът за устни с маслина не ми допада, има прекалено много нефтени съставки, така че по-добре го пропусни! :)

    ОтговорИзтриване
  3. За съжаление ниската им цена не ме очудва. Повечето им продукти, които съм заглеждала имат ужасен състав...

    ОтговорИзтриване
  4. Снежи,в този сайт има доста продукти на Жая-можеш да разгледаш :)
    http://goldenshop.bg/index.php?route=common/home

    ОтговорИзтриване
  5. Аз много харсевам душ гела с какао, но изобщо не се бях залеждала в състава :/

    ОтговорИзтриване
  6. Портокалът изглежда супер :)

    ОтговорИзтриване