30 Facts About Me!

Здравейте!

Винаги ми е било интересно да чета лични постове, така научавам повече за човека, който седи от другата страна на компютъра. За това реших, че мога да започна хубава традиция като TAG-на всички желаещи да се включат в моята инициатива.
 Аз ще споделя с вас 30 факта за мен. Включете се и вие с отговор в коментарите или с блог-пост отговор! 30 е произволно избрано число, може да споделите 5 или 105, от вас зависи.


1. Обожавам да готвя.

2. Продължение на номер 1- най-вече сладкиши- мъфини и торти, но само ако имам вдъхновение. За всеки празник предпочитам сама да си правя десерта. За 18-тия ми рожден ден дори направих двуетажна торта.

3. Занимавала съм се професионално с художествена гимнастика над 12 години. Цялото ми детство е минало в залата.

4. Приятелите ми са по-малко от пръстите на двете ми ръце. С годините осъзнах, че не количеството е важно, а качеството, колкото и изтъркано да звучи.

5. Учила съм в езикова гимназия, но съм голям езиков инвалид, езиците просто не ми се отдават. И това го казвам след години мъки, 5-6 различни учители и школи.

6. Имам дислексия, може би това е обяснението на проблема ми с езиците.

7. Много обичам животни, през годините съм гледала всичко, което може да се сетите. (+ гущери, паяци, жаби, костенурки и всякакви там не толкова пухкави неща :D )

8. Сега имам куче само Тара (курцхар) и Черил (чисто черна и много пухкава добричка котка) + риби. И вече + Аркадий, който има по-висше място от другите риби в сърцето ми.

9. Имам по-малка сестра на име Кристина. Разликата ни е 6 години.

10. Родена съм в София, но целия ми съзнателен живот е преминал в Пазарджик. Прекрасен град, препоръчвам Ви да го посетите, имаме си остров :D

11. Харесвам всякаква музика, но най-любимата ми за слушане са песните от 80-те и 90-те години.

12. Любимите ми цветове са синьо, лилаво и черно.

13. Дълги години ме беше страх да се возя в асансьори, даже съм се качвала ежедневно до 9 етаж, само за да не се возя в асансьора, но сега живея в блок на 8-мия етаж и се научих да го ползвам, въпреки че когато имам възможност винаги използвам стълбите. Обикновено се сещам за него само когато се качвам и то с багаж, за какво да давам пари за фитнес като си имам стълби. Много се дразня на хора, които се качват до 3-4 етаж с асансьор, за времето което го чакат ще се качат до 5-тия етаж, или пък хората, които отиват на фитнес и слизат с асансьора. Не ги разбирам просто!

14. Рожденият ми ден е на 1-ви Март. И винаги ме питат, защо не се казваш Марта ... Историята е такава, че когато съм се родила е завалял сняг (романтичната версия) истинската е, че всичко е било решено предварително. :D

15. При мен не всичко опира до козметиката, аз съм изключително любопитна и други теми, на който спокойно мога да водя блог например са кулинария, домашни животни, коли, DIY, от типа tips and tricks, спорт, книги, филми, на кратко казано имам разнородни интереси.

16. Може би спорта, от който разбирам най-добре в момента е Формула 1. Тази година (2016) празнувам годишнина- 10 години от както съм фен.

17. Автомобилите ми са голяма страст, темата е толкова всеобхватна, че дори не мога да Ви кажа защо са толкова специални за мен. С голям интерес гледам всякакви автомобилни предавания и по-често си купувам списания за коли от колкото "дамски" такива. Много ми се иска един ден да пиша за това, но някак си не виждам как би станало. :D

18. В 12-ти клас започнах да се занимавам с йога, никога не съм си поставяла за задача да правя всеки ден, но то някак си се получи естествено. 2 години ходих на курсове, но груповите занимания от този тип не са ми по вкуса и не бих повторила. За мен това си остава лично време.

19. Никога не съм с един и същ лак за нокти на краката и ръцете, просто мразя да ги съчетавам. Но пък трябва да си подхождат :D

20. Започнах да се боядисвам на 18, от тогава съм била различни нюанси русо, след това пак кестеняво, после хванах модата на омбрето и от 2 години се придържам към тъмно червеното.

21. Аз съм много точна и мразя да закъснявам, но от както живея в София някак свикнах с това, че никога не съм на време.

22. От както мога да говоря до някъде около 8-ми клас исках да стана ветеринарен лекар, но това така и не стана, нищо не се знае де, мога да изкарам още едно висше на стари години.

23. Сега уча Социология (в Софийския университет) и в момента не мисля, че решението ми е било правилно, защото съм изключително недоволна от начина на провеждане и разпределение на учебния план.

24. Освен това карам и допълнителна педагогическа квалификация, така че фактически ще имам нещо като второ полувисше. Предстои ми да започна да преподавам и съм ужасена дори от самата мисъл.

25. Мразя да меря дрехи, това е най-натоварващото ме действие на света. Винаги знам какво търся и къде да го намеря, не обичам да се мотая излишно по магазините. За това обикалям мола за около 1 час. Но ако говорим за козметика нещата седят по съвсем различен начин.

26. Аз съм интроверт, няма нищо по-приятно от това да съм си вкъщи на тихо и спокойно, харесва ми да съм сама със себе си! Някои хора ме намират за много странна :D.

27. Аз съм изключително подредена, просто обичам всичко да е перфектно, като от списание. Не мога да свърша нищо, ако стаята ми е разхвърляна, просто енергията е лоша и ми пречи, за това държа всичко да е изрядно.

28. Филмът, който съм гледала най-много пъти е Cars, мисля че в него има  много по-дълбок смисъл, точно като моята философия за живота! Така че не подценявайте анимациите!

29. Имам верминофобия- за това дезинфектанта за ръце е навсякъде с мен. Направо мога да се побъркам в автобусите на градския транспорт, особено когато преди не ми се е налагало да пътувам сгъната на 4 в автобус с още 150 човека.

30. Любимият ми сериал е Supernatural. Гледала съм всички серии по 3-4 пъти. Радвам се, че отново стана интересен, дори не мога да обясня за какво точно става въпрос, но има преплетени библейски, митологични и фантастични елементи, като главните герои (които между другото са много секси) са ловци на чудовища.

Е това бяха 30-те факта за мен. Надявам се да ви е било интересно. Очаквам с нетърпение да науча нещо повече и за вас!

Love,
Snejana

You May Also Like

19 коментара

  1. Чувствувам се тагната и ще спретна тага много скоро! Страхотен е <3

    ОтговорИзтриване
  2. Присъединявам се към 1, 2, 11, 26 и особено много към 4 :D

    ОтговорИзтриване
  3. Много интересен "лексикон", мисля и аз да се тагна. В теб откривам още един фен на Supernatural. :-))

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви момичета, нямам търпение да прочета вашите отговори! Много се радвам, че ви хареса идеята! :*:*:*

    ОтговорИзтриване
  5. И на мен много ми хареса идеята. :) Мисля и аз да напиша един такъв пост съвсем скоро.

    ОтговорИзтриване
  6. може ли да се тагна и аз към вашите публикации? много добра идея са :-)

    ОтговорИзтриване
  7. Разбира се, че може! Много се радвам, че ти харесва :):):)

    ОтговорИзтриване
  8. благодаря ти! :-)

    ОтговорИзтриване
  9. Ааа, и на мен "На изток от рая" ми е една от лубимите книги! :D А, аз никога не съчетавам обувките и чантата! :D

    Поздрави!

    http://desiveleva.com

    ОтговорИзтриване
  10. И аз вече се опитвам да разчупвам визията, но навиците умират трудно :D

    ОтговорИзтриване
  11. Обожавам такива публикации(аз също се самотагнах :Д)! Изгледах сумати 50 random facts about me в ЮТубето и се радвам, че набира скорост и в блоговете ^^

    ОтговорИзтриване
  12. Благодаря ти! Радвам се, че ти харесва :):):)

    ОтговорИзтриване
  13. 26. Аз определено съм интроверт, няма нищо по-приятно от това да съм си вкъщи на тихо и спокойно, харесва ми да съм сама със себе си! Някои хора ме намират за много странна :D.

    Тук има попадение с мен на 100% :)

    bbrillliantt.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  14. Не предполагах, че за толкова много неща ще си приличаме, даже ме мързи да напиша всички "еднакви" номера. :)))
    Мисля и аз скоро да направя подобен пост, много ми хареса идеята.

    ОтговорИзтриване
  15. Нямам търпение да прочета! <3

    ОтговорИзтриване
  16. Аз също съм учила в езикова гимназия, имах котка и винаги съм с различни цветове лак на ръцете и краката :Д ! Ако направиш и по- дълъг списък, със сигурност има и други неща ! П>П: Обожавам художествена гимнастика, но никога не съм тренирала :/.

    ОтговорИзтриване
  17. Хехех, Снежи и аз си ходя сама на театър и кино :) страхотна публикация. Прелестна си с тази рокля :)

    ОтговорИзтриване
  18. Еми Мая не си казала да ходим заедно, следващият път ще знам! <3

    ОтговорИзтриване