Review: 'Rimmel Wake Me Up

Здравейте!

Wake up, Wake up Upper East Side, Gossip Girl is here!....

Оооо това не беше за този сайт...  
Имах предвид, Събудете се поспаланковци, Rimmel е тук!

'Rimmel Wake Me Up фон дьо тен


Подробности за фон дьо тена:
Събуждане & Блясък! Първият течен фон дьо тен на Rimmel, който незабавно озарява кожата със здрава, лъчиста светлина. Леката, хидратираща текстура се прилага плавно и оставя кожата усещане за мекота и комфорт през целия ден. Дава незабавен безупречено, естествено изглеждащо покритие. Видима "анти-умора" ефект с пептиди и овлажняващ комплекс от витамини, които се грижи за кожата.





Консистенцията е гъста и (според мен) мирише на ябълка. Много добре се смесва, като оставя лек блясък върху кожата.






Точно заради този блясък обаче не го препоръчвам за мазна кожа, защото ще свети като светофар. Моята кожа е смесена към нормална, но въпреки това след няколко часа носене направо отразявам слънцето. И все пак наистина много го харесвам този фон дьо тен, защото формулата му е лека и не се усеща върху кожата.

'Rimmel Wake Me Up коректор


Коректорът от друга страна го препоръчвам на абсолютно всички. Много хубав продукт, перфектно си върши работата за околоочния контур. Малко бих поспорила с Rimmel за това че не е с "пълно покритие" както казват те, но с леките петънца се справя прилично.

Подробно за коректора:
Първият коректор с пълно покритие на Rimmel. С  "Анти-умора" ефект- пептиди, витамини и овлажняващ комплексВидимо озаряванеи зоната под очитеНапълно скрива петна и други недостатъци.

Консистенцията е течна в сравнение с тази на фон дьо тена. Слива се перфектно с кожата, като има възможност да се сложи допълнително без да си личи.


Цялата зона около окото се отваря, перфектно средство в борбата с тъмните кръгове под очите.

Освен фон дьо тен и коректор серията се състои и от хайляйтър, предлага се в два нюанса, но за съжаление не съм го виждала в България.

Rimmel Wake me up foundation with SPF 15 - 30ml.- color 103 True Ivory цена: 19 лв.
Rimmel Wake me up concealer - 7 ml.- color 010 Ivory- цена: 10 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара