Review: Kerastase | Aura Botanica спрей за коса

Здравейте!

Не пиша негативни ревюта всеки ден, но когато един спрей за коса струва толкова много то определено заслужава да има ревю, пък било то и лошо. Aura Botanica  е последната серия на Kerastase като тя е без вредни съставки, без силикон и с много натурални съставки.

Ето какво казват от Kerastase за спрея за коса от серията:"Двуфазен спрей без изплакване Kerastase Aura Botanica Essence D'eclat, който едновременно хидратира и предпазва косата от топлинна обработка. Леко, изключително фино олио-мъгла, което подхранва косата за 48 часа и предлага 72 часа анти-фриз контрол.

Двуфазният спрей Aura Botanica е съчетание от масла и розова вода. Едната част е съставена от четири силно подхранващи масла – жожоба, авокадо, кокосово и арганово масло и масло от сладък портокал. Другата - носи финия аромат на роза Дамасцена за допълнителна хидратация.

С термозащита до 230°C, двуфазния спрей Aura Botanica създава бляскава аура на една здрава и жизнена коса.

Начин на употреба: Разклатете добре до пълно смесване на фазите. Нанесете върху влажна коса по цялата дължина на косъма преди изсушаване или на суха коса - за допълнителен блясък."


Всичко това звучи много хубаво, но къде идва проблемът? Ами просто спреят не прави абсолютно нищо. Не прави косата по-мека, а даже напротив имам чувството, че косата ми става по-суха и непокорна от него. Дадох му шансове многократно, но просто не се разбрахме.

Все едно се пръскаш с вода. Съдържанието е отлично, но не видях ефект от нито една от хубавите съставки. За мен този спрей е голям провал. Нанасях го на влажна, на суха, на средно суха коса, без да я изправям, когато я изправям и нищо. Дори след като се консултирах с човек, който работи с марката, неговите впечатления от цялата серия са същите като моите.


Като заключение ще кажа, че наистина ми се искаше да действа, но просто няма ефект. Съставът изглежда добре, опаковката е наслада за окото, но върху моята коса не вършеше абсолютно нищо. Така че едно голямо не на Aura Botanica спрей за коса.


Kerastase | Aura Botanica спрей за коса- 100 ml. цена: около 65 лв.
Код за намаление 5% - SNOW

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара