понеделник, 1 април 2013 г.

Review: Maybelline Dream Terra Sun- бронзираща пудра

Здравейте!

Най-важната част в грима е подчертаването на формата на лицето- скулите. След като започнах да използвам бронзираща пудра цялото ми излъчване се промени. Бронзиращата пудра хем прави лицето по-тясно (игра на светлосенки), хем придава едно топло и здраво излъчване. Точно такова като това след като сме се върнали от лятна почивка.
За мен ефекта на бронзиращата пудра е толкова пристрастяващ, че никога не пропускам да я добавя към ежедневния ми грим.


Като цяло изборът на бронзанти не е толкова голям. Когато трябваше да реша кой да си взема в магазина се спрях на Maybelline. Dream Terra Sun е странна серия, защото е много трудно да откриеш всички цветова. Така и не разбрах каква точно е разликата в този с леопардовите шарки и този със слънцето, но сега това е друга тема. От часта на серията с животински шарки аз имам 02 Cheetah, който е втория в серията. 

Формулата му е като на всяка пудра. Добре пресована, не се разпрашава. Има аромат на крем на Nivea, който не се усеща след нанасяне. Бронзантът е с топъл подтон (цветът много наподобява този на канелата). Изглежда естествено дори и на светла кожа, каквато е и моята. Не е матиран, но няма и видим блясък, оставя кожата с леко сияние, без да е прекалено.
Нанасям го с ъгловидна четка за пудра, точно под скулата, blend-ва се много лесно. Нужно е съвсем малко продукт за стопляне на цялото излъчване на лицето.


Съдържанието му като на повечето прахообразни продукти. Има характерния талк, различни стабилизатори, един парабен (Methilparaben), също така 8 различни вида натурални масла. 7 оцветителя и Titanium Dioxide, който се използва в оцветяване на слънцезащитни продукти, и за тези, които искат да прочетат повече за него!


Друго, което е важно да добавя, срокът на годност е 2 години и продуктът е супер икономичен. Аз една ли ще успея да го изхабя в срок!

Maybelline Dream Terra Sun- 02 Cheetha- 16 гр. цена около 12 лв.

Следите ли ме в Bloglovin?

Love,
Snejana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...